PRAVIDLÁ K ORGANIZOVANIU MATERSKEJ ŠKOLY OD 1.3.2021

PRAVIDLÁ K ORGANIZOVANIU MATERSKEJ ŠKOLY OD 1.3.2021

Vážení rodičia!

Od pondelka – 1.3.2021 sa Považská Bystrica nachádza v čiernej farbe na COVID automate, čo predstavuje sprísnenie pravidiel na pohyb po okrese. RÚNZ  PB odporúča zatvorenie prevádzok materských škôl.

Zriaďovateľ v spolupráci s riaditeľkou MŠ Jasenica chce uspokojiť záujem a potrebu o činnosť materskej školy, preto prevádzku MŠ od 1.3.2021 necháva otvorenú v bežnom režime pre všetky deti. avšak sa sprísňujú pravidlá a to nasledovne:

  • vždy v pondelok zákonný zástupca vypíše čestné prehlásenie o zdravotnom stave dieťaťa, pričom predloží negatívny výsledok testu na COVID – 19 oboch zákonných zástupcov žijúcich v jednej domácnosti na nahliadnutie !!!

 

  • Termíny testov oboch zákonných zástupcov sa zapíšu do čestného vyhlásenia !!!

 

  • Dieťa,ktoré prejaví najmenšie náznaky choroby – kašeľ, nádcha, prskanie a podobne nebude do MŠ prijaté, prípadne ak sa prejavy ukážu počas pobytu v MŠ, dieťa bude izolované a zákonný zástupca bude privolaný do MŠ aby si ho vyzdvihol !!!

Nakoľko môžu byť deti aj dospelí prenášačmi ochorenia, rozhodli sme sa aj my zvýšiť opatrnosť a ochraňovať seba aj okolie.

                                         Ďakujem za pochopenie!!!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *