ČO NÁS EŠTE ČAKÁ

ČO NÁS EŠTE ČAKÁ
Milí rodičia s prichádzajúcou jarou máme pred sebou nové výzvy a možnosti. Predstavujem Vám aktivity, ktoré sú ešte pred nami:

MESIAC MAREC – 21.3.2022 – SFÉRICKÉ KINO – 3D PREMIETANIE V KD Jasenica o 10:00 hodine – rozprávka Naši kamaráti zvieratká – o zvieratkách z celého sveta

MESIAC APRÍL – 8. 4. 2022 o 9:00 hodine – Divadlo zo šúflíka nám príde do MŠ zahrať rozprávku O kucúrovi a pyšnej princeznej

                                – 21. 4. 2022 – nás v areáli materskej školy navštívi Farmička Santana so svojimi zvieratkami, mláďatkami, kde sa deti priamo pri interakcii so zvieratami – oslík, jahňa, poník, husy, kačice, morky, perličky , sliepky, zajace, teliatko a iné- naučia aký úžitok nám prinášajú a ako sa o ne musíme postarať.

V tomto mesiaci by som rada zrealizovala s dopomocou rodičov osadenie srdiečka na zber vrchnákov z Pet fliaš a drevenného pexesa na školský dvor.

MESIAC MÁJ  – deň matiek – spoločná akcia s rodičmi , kde sa všetky deti poďakujú mamičkám a babičkám za ich lásku a opateru.

                      – návšteva starej školy v Brvništi spojená so spoločnými pohybovými hrami s deťmi z MŠ Brvnište

                     –  návšteva Vlastivedného múzea v Považskej Bystrici-prehliadka výstavy Národné parky Slovenska, kde si deti vyskúšajú vyskladať obrie puzzle, budú hľadať časti kostier dinosaurov a v tvorivej dielni si vyrobia vlastný výrobok s využitím prírodných materiálov – akcia pre triedu Lienok 

MESIAC JÚN – koncoročný výlet pre všetky deti do Terchovej:

  • návšteva Dinoparku a lanového parku pre deti do 6 rokov

  • prehliadka dominánt Terchovej na cestnom vláčiku – spoznávanie histórie Slovenska

  • výstup na výhľadňu v Terchovej

 

                     – nočná MŠ – akcia pre všetky deti, pričom po 20:00 v MŠ ostávajú spať len deti z triedy Lienok

                    – rozlúčka s predškolákmi – spoločná akcia s rodičmi na školskom dvore

No a…..koniec školského roka.

O termínoch akcií budete vopred informovaní, určite to nie je úplne všetko. Každej akcie sa dieťa zúčastní len na základe podpisu súhlasu zákonného zástupcu.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *