DEPISTÁŽ – TESTY PRIPRAVENOSTI DO ZŠ REALIZOVANÉ V MŠ

DEPISTÁŽ – TESTY PRIPRAVENOSTI DO ZŠ REALIZOVANÉ V MŠ

Milí rodičia, testy školskej pripravenosti – DEPISTÁŽ sa budú realizovať v materskej škole v mesiaci MAREC.

Následne budú zápisy  do školy v mesiaci APRÍL.

PRIEBEH DEPISTÁŽE: Deti budú pracovať samostatne na pracovných listoch a testoch pod vedením p. psychologičky z CPPaP v Považskej Bystrici priamo v materskej škole. Testovanie sa bude konať vo vopred určenom termíne doobeda. O výsledkoch testovania Vás bude pani logopedička individuálne informovať v rámci konzultácií. Termíny testovania aj konzultácie upresníme včas. Ak aj p. psychologička na základe testovania odporučí, aby dieťa nenastúpilo do ZŠ a ďalej pokračovalo v plnení povinného predprimárneho vzdelávania v MŠ, zákonný zástupca sa po zohľadnení všetkých okolností rozhoduje sám a aj tak, môže dieťa nastúpiť do ZŠ. Každé dieťa, či nastúpi, nenastúpi do ZŠ sa zúčastní podľa platnej legislatívy zápisu do ZŠ.

Súhlas s účasťou dieťaťa plniaceho si PPV zákonný zástupca vyjadrí vypísaním DOTAZNÍKA PRE RODIČA, ktorý dostanete v triede MŠ a vyplnený prinesiete do MŠ najneskôr do 20. februára.

DEPISTÁŽ je určená v prípade záujmu zák. zástupcu aj pre deti plniace si PPV individuálnou formou.                                                        Ďakujem 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *